The Modern Talking EraThe Modern Talking EraThe Modern Talking EraThe Modern Talking Era
NoutatiArticoleDespre Modern TalkingAlbumeSingle-uriCompilatiiVersuriClasamenteArt Café
DownloadForumGuestbookArhiveLink-uriAbout The Era (despre acest site)Link catre Modern Talking Era
   
About The Era
About The Era
 


Site-ul The Modern Talking Era a fost infiintat in luna decembrie 2002. Atunci nu puteai vedea mare lucru, pagina "fiind vesnic" in constructie. De fapt am mai lucrat la el si am incercat mai multe design-uri, dar nimic care sa poata fi pus pe internet.

Totul incepe insa sa se miste, dupa ce am intrat intr-o zi pe un alt site, unde "se vorbea" despre concertul de "la revedere" din Berlin. Cand am citit articolul, si mi-am dat seama, la fel cum a spus si Dieter Bohlen, in fata a sute de fani, ca povestea Modern Talking a luat sfarsit, mi-am zis "Gata...M-apuc serios de lucru!". Ce rost mai avea alt site cu Modern Talking dupa ce totul "se racea"? Asa ca am intrat in febra evenimentelor si am scris in fuga articolul de vreo doua pagini si ceva, despre ultimul lor concert, in cateva ore fiind gata sa fie publicat.

Site-ul va continua sa existe, cum am mai spus-o in diferite randuri, aici gasindu-se informatii despre activitatea celor doi si despre ce a insemnat Modern Talking.

Keep Love Alive - Love is all what matters!

Multumiri:
- lui Axel (Modern Talking Online) pentru permisiunea de a folosi una din fotografiile facute de ei in ultimul concert dat de Modern Talking la Berlin

Voteaza-ne in top Archiweb.ro

Recomanda MTE:
  Numele tau:
 
  Destinatar:
 
  E-mail destinatar:
 
  Corp mesaj:
 
 
Comentariile tale :
  Nume:
 
  Prenume:
 
  Adresa email:
 
  Comentarii:
 
   
<Inapoi Sus
Ultima actualizare: 30 decembrie 2003 | Webmaster | Disclaimer | Link to MTE
You are visiting The Modern Talking Era