The Modern Talking EraThe Modern Talking EraThe Modern Talking EraThe Modern Talking Era
NoutatiArticoleDespre Modern TalkingAlbumeSingle-uriCompilatiiVersuriClasamenteArt Café
DownloadForumGuestbookArhiveLink-uriAbout The Era (despre acest site)Link catre Modern Talking Era
 
Disclaimer
About The Era

Cerinte sistem

Ca cerinte minime: rezolutie 1024 x 768, adancimea de culori de 16 biti.

Cerinte browser

Pagina a fost testata si optimizata pentru Microsoft Internet Explorer, Netscape Navigator si Opera. Exista posibilitatea sa apara niste probleme cu browserele mai vechi, in special cu Navigator. Va recomandam sa folositi Opera sau Internet Explorer pentru o vizualizare optima.

Daca apar probleme ne puteti scrie un e-mail si vom remedia problema.

Conventii pe site

Toate stirile au in partea de jos "data postarii" care reprezinta numai data la care respectivul subiect a fost publicat, nu neaparat data la care s-a intamplat acel lucru. Asemanator, fiecare pagina are jos data ultimei actualizari, care nu este aceeasi pentru toate paginile, ci doar pentru cea in cauza.

Orice update major al site-ului (introducerea unor articole etc.) este "raportat" pe pagina principala in sectiunea Nou pe site. Cum punem ceva nou pe site, noutatea precedenta trece in arhiva. La un numar anume, toate stirile si noutatile le puteti accesa pe pagina ARHIVE.

Daca aveti intrebari de orice fel, referitoare la activitatea celor doi sau legate de site puteti sa ni le trimiteti prin e-mail. In limita timpului de care dispunem vom rapunde la e-mail-uri. Daca aveti articole, poze etc. pentru publicare puteti folosi acelasi mijloc de comunicare.

<Inapoi Sus
Ultima actualizare: 20 octombrie 2003 | Webmaster | Link to MTE
You are visiting The Modern Talking Era