The Modern Talking EraThe Modern Talking EraThe Modern Talking EraThe Modern Talking Era
NoutatiArticoleDespre Modern TalkingAlbumeSingle-uriCompilatiiVersuriClasamenteArt Café
DownloadForumGuestbookArhiveLink-uriAbout The Era (despre acest site)Link catre Modern Talking Era

Albume
Va recomand sa incepeti de la sfarsit, ultimul album prezentat fiind primul inregistrat.
Modern Talking
Toate melodiile lor ne-au incantat urechile, cat si sufletul, fie ca sunt energy-dance sau latino (da...intr-adevar! va recomand sa ascultati Mistery (2003)). Aici sunt prezentate toate cele 13 albume scoase de ei din 1984. Mentionez ca este una dintre "cele mai bine vandute" formatii, depasind 100 de milioane de unitati in toata lumea!
 

Universe (2003 - The 12th Album)

Albumul este o combinatie de genuri, imbinand elemente frantuzesti cu dance in "I'm No Rockefeller". "TV Makes The Superstar" ajunge in topurile romanesti si inca se mai mentine acolo (la data scrierii articolului). Nu lipsesc nici melodiile lente (desi putine) - "Heart Of An Angel" si "Blackbird". Albumul merita sa se afle in colectia oricarui fan.
©2003 BMG Berlin Music GmbH
 
 

Victory (2002 - The 11th Album)

Vine la putin timp dupa piesa "Ready For The Victory", o melodie in genul lui "Win The Race" si a "10 Seconds To Countdown", aflata pe acelasi album. Printre altele mai contine balada "Don't Make Me Blue" si piesa "Juliet", intr-un usor stil funky-disco (a doua piesa promovata de pe Victory).  
©2003 BMG Berlin Music GmbH
versuri
 

America (2001 - The 10th Album)

Incepe cu un super-hit, "Win The Race" care dupa aprecierile lor este al doilea succes de proportii de la "You're My Heart, You're My Soul" (execeptand probabil impactul albumului Back For Good). Printre altele: "Last Exit Brooklyn" si "America" in care isi exprima impresiile despre poporul de unde s-au intors din turneu.
©2003 BMG Berlin Music GmbH
 

Year Of The Dragon (2000 - The 9th Album)

Albumul exceleaza in piese lente ca "Girl Out Of My Dreams", "It's Your Smile" sau "I'll Never Fall In Love Again". Piesele promovate sunt "China In Her Eyes" si "Don't Take Away My Heart". "No Face No Name No Number" reprezinta si ea un succes, fiind auzita la radio-urile din Romania deseori.
©2003 BMG Berlin Music GmbH
 
 

Alone (1999 -The 8th Album)

Albumul vine poate ca o confirmare a calitatii muzicii lor, dovedind inca o data ca este duo-ul cel mai de succes pe care l-a avut vreodata Germania. Sunt promovate "You Are Not Alone" si "Sexy Sexy Lover". Sunt incluse si melodii lente ca "I'm So Much In Love", "Don't Let Me Down" sau "All I Have".
©2003 BMG Berlin Music GmbH
 
 

Back For Good (1998 -The 7th Album)

In numai o saptamana de la lansarea lui s-a vandut intr-un milion de copii. Albumul cuprinde hit-urile originale "You're My Heart, You're My Soul", "You Can Win If You Want" si 11 remixuri ale celor mai bune melodii din 1984-1987. Mai contine si patru melodii noi. Modern Talking s-au reintors!
©2003 BMG Berlin Music GmbH
Perioada de 11 ani a fost "umpluta" de succesele fiecaruia. Dieter Bohlen a cantat sub titulatura "Blue System", iar Thomas inregistreaza mai multe albume la Los Angeles, neavand totusi un impact ca cele de odinioara. Citeste mai mult despre ei
 

In The Garden Of Venus (1987-The 6th Album)

Albumul incepe cu o frumoasa piesa eurodance - "In 100 Years", care urmeaza sa fie inclusa si pe Back For Good, dupa 11 ani de la crearea ei. O melodie mai vesela este "It's Christmas". Va mai recomand sa ascultati si "Locomotion". Din pacate asta avea sa fie ultimul album scos de ei, cei doi luand-o pe drumuri diferite in toamna aceluiasi an.
© Protected by the copyright laws
     
 

Romantic Warriors (1987-The 5th Album)

"Jet Airliner" este fara indoiala printre piesele preferate de mine. Al cincilea album nu aduce nimic nou in genul lor, poate doar "Blinded By Your Love" care are coloana sonora intr-un usor stil country.

 

© Protected by the copyright laws
     
 

In The Middle Of Nowhere (1986 -The 4th Album)

Albumul contine 10 piese intre care "Geronimo's Cadillac" este cea mai cunoscuta astazi. Noutatea consta in piesa "Give Me Peace On Earth", singura piesa lenta scoasa pe single vreodata de ei. "The Angels In The New York City" este in genul piesei lui "The Night Is Your, The Night Is Mine" de pe primul album.
© Protected by the copyright laws
     
 

Ready For Romance (1986 -The 3th Album)

Contine super-hiturile "Brother Louie" si "Atlantis Is Calling (S.O.S. For Love". Bineinteles, nu lipsesc nici piesele lente. "Lady Lai" este doar un exemplu. In "Doctor For My Heart" se aude clar vocea lui Dieter, obisnuiti fiind cu cea a lui Thomas. Patru din piesele de aici sunt remixate si puse pe Back For Good 12 ani mai tarziu.
© Protected by the copyright laws
     
 

Let's Talk About Love (1985 -The 2nd Album)

Continua in acelasi stil, reusind ca intotdeauna sa se mentina in fruntea topurilor germane, dar si internationale. Cuprinde "Cheri Cheri Lady", "Let's Talk About Love", dar si melodii lente ca "Love Don't Live Here Anymore" sau "Wild Wild Water". "With A Little Love" este in acelasi stil ca "Let's Talk About Love". Contine 10 piese.

© Protected by the copyright laws
     
 

The 1st Album (1984)

Primul album este inceputul unei cariere de succes. Piesa "You're My Heart, You're My Soul" ajunge in primele pozitii in peste 35 de tari. Albumul mai cuprinde "You Can Win, If You Want". Printre altele: "Diamonds Never Made A Lady", "Lucky Guy", "One In A Million". Albumul de debut cuprinde 9 piese.
© Protected by the copyright laws
versuri
<Inapoi Sus
Data scrierii articolului: 23 august 2003 | Ultima actualizare: 1 ianuarie 2004 | Compilatii | Single-uri | Versuri | Webmaster | About The Era
You are visiting The Modern Talking Era