The Modern Talking EraThe Modern Talking EraThe Modern Talking EraThe Modern Talking Era
NoutatiArticoleDespre Modern TalkingAlbumeSingle-uriCompilatiiVersuriClasamenteArt Café
DownloadForumGuestbookArhiveLink-uriAbout The Era (despre acest site)Link catre Modern Talking Era


Noutati
Noutatile sunt mici stiri legate de site sau de Thomas, Dieter s.a. Acestea se gasesc pe pagina principala intr-o rubrica speciala. Prima pagina


Puteti gasi doua colaje cu poze cu Modern Talking in Art Cafe. (08.02.2004)

Interfata forumului este acum si in limba romana! De asemenea la inscriere puteti alege una din limbile engleza, franceza sau germana. Dupa inscriere nu mai este nevoie de nici un fel de confirmare, ci puteti trece direct sa postati pe forum. Pentru intrebari folositi Suport Center (din forum) sau trimiteti-ne un e-mail. (08.02.2004)

Puteti gasi un nou wallpaper in Art Cafe. (05.02.2004)

Puteti gasi nou pe site o lista detaliata cu compilatii Modern Talking lansate de-a lungul timpului. Compilatii (01.01.2004)

Site-ul The Modern Talking Era a depasit recent numarul de 1900 de vizite totale dintre care, peste 1000 de vizite unice (adica de pe adrese IP diferite, fara reincarcari ale paginii s.a.m.d.). Este o cifra draguta am putea spune pe care am acumulat-o de-a lungul a cateva luni de existenta, avand o medie de 16-17 vizite pe zi, conform serviciului de monitorizare si analiza trafic  - Archiweb.ro. Iata ca totusi acest eveniment placut pentru noi, cei care lucram la acest site, se suprapune cu intamplari nu prea vesele. Puteti astfel citi despre scandalul declansat de noua carte a lui Dieter - Hinter den Kulissen in editita curenta a site-ului. (01.11.2003)

Site-ul a fost completat cu lista single-urilor Modern Talking (1987-2003). (01.11.2003)

Puteti gasi nou pe site versurile de pe primul lor album - The 1st Album (21.09.2003)

Site-ul a fost completat cu rubrica Charts, care va contine pozitiile melodiilor lor in topuri in masura in care voi beneficia de astfel de informatii. Deocamdata rubrica a mai reusit "sa prinda" doar piesa TV Makes The Superstar din Europa FM Top Hit. Cand m-am referit la "melodiile lor", am vrut sa spun ale lui Thomas Anders respectiv ale artisitilor cu care lucreaza Bohlen - Daniel K., Yvonne, Alexander si altii. Deocamdata nu sunt semne ca au intrat in vreun top romanesc si nici ca Dieter se va indrepta spre o cariera solo. (15.09.03)

Ei bine ... rubrica asta este de un folos real.  Site-ul a depasit recent numarul de 600 de vizite si m-am gandit ca ar fi mai bine sa am un mic spatiu in care sa zic ce am mai actualizat/postat, ca sa nu mai stati sa cautati dupa lucruri noi de fiecare data cand intrati. Va uitati doar aici si daca e ceva recent ce nu ati citit puteti intra pe pagina respectiva direct de aici. Deocamdata am mai pus nou versurile melodiilor de pe albumul Victory. (07.09.03)

<Inapoi Sus
Ultima actualizare: 29 februarie 2004| Webmaster | Arhive
You are visiting The Modern Talking Era