The Modern Talking EraThe Modern Talking EraThe Modern Talking EraThe Modern Talking Era
NoutatiArticoleDespre Modern TalkingAlbumeSingle-uriCompilatiiVersuriClasamenteArt Café
DownloadForumGuestbookArhiveLink-uriAbout The Era (despre acest site)Link catre Modern Talking Era

Stiri (2 iulie - 15 septembrie 2003)

Ultimele doua saptamani...

  Urmatoarele informatii acopera ultimele doua saptamani, care se pare ca au fost muncite din plin.

  Astfel, Thomas s-a intors din Ulan-Bator acum o saptamana si ceva unde a tinut un concert in fata a 22.000 de mongoliezi si lucreaza in continuare la noul sau album care va fi inregistrat in octombrie acest an. Din pacate il vom asculta doar in primavara anului viitor cand va fi lansat, lucru care era obisnuit pentru Modern Talking, ultimele albume fiind scoase in timpul acestui anotimp. De asemenea, tot in octombrie va decide care melodie va fi promovata pe single.

  Pe la mijlocul aceleasi luni va pleca la Dubai (in Arabia) pentru a face un documentar despre aceasta tara pentru televiziunea germana SAT1.

  Ziua de 6 septembrie a petrecut-o intr-un minunat joc de lumini in fata unui public insufletit de prezenta sa acolo, alaturi de The Scorpions. Unde anume? In Piata Rosie din Moscova (Rusia). Au oferit un concert pe cinste, o combinatie de rock si pop, iar publicul a fost incantat de venirea lui Thomas Anders, acesta cotandu-se ani la randul in topul preferintelor rusilor. Au contribuit la acest eveniment, Gert Hof (designer de lumini cunoscut in toata lumea) si Orchestra Simfonica a Federatiei Ruse.

Copyright © Modern-Talking-Online.de

A fost in Mongolia si Rusia, dar oare Romania este atat de departe?

surse: Modern Talking Online, Thomas-Anders.com
data postarii: 15 septembrie 2003

La primavara...

  Thomas Anders s-a intors din vacanta de vara binemeritata si lucreaza la un nou album, care va fi lansat in primavara anului viitor. Acesta declara ca va continua sa cante in stilul care l-a consacrat si ca in fiecare zi ii vin noi idei de melodii.

sursa: Modern Talking Online data postarii: 7 august 2003

Donatie pentru Romania

Thomas Anders a donat 126000 de euro copiilor supradotati din Romania care provin din familii sarace. Banii au fost inmanati printr-un cec ambasadorului Romaniei in Germania, Adrian Veverita, in cadrul unei serate muzicale destinate Romaniei. Ziarul Gardianul mai mentioneaza ca banii au fost castigati de catre Thomas Anders in urma participarii la emisiunea "Cine devine milionar" (Wer Wird Milionär) difuzata pe RTL (foto dreapta).

surse: ziarul Gardianul, RTL World
data postarii: 4 iulie 2003

Wer Wird Milionär
O poveste de succes
©RTL Pe data de 10 (iunie) Dieter Bohlen a anuntat pentru prima data "cu voce tare", ca el si Thomas o vor lua pe cai diferite. "I have to confess, the Modern Talking story is over now". Anuntul a fost facut in timpul concertului sustinut la Rostock, primul dintr-o serie de 8 concerte programate pe teritoriul Germaniei. Acestea din urma au fost anulate de casa de discuri. Thomas declara ca va continua cu o cariera solo, urmand sa scoata un album in primavara anului viitor, iar Bohlen va lucra cu noi artisti. Detalii>>.

surse: The Modern Talking Era, Modern Talking Online
data postarii: 2 iulie 2003

<Inapoi Sus
Ultima actualizare: 30 septembrie 2003 | Webmaster | Inapoi la Arhive

You are visiting The Modern Talking Era