The Modern Talking EraThe Modern Talking EraThe Modern Talking EraThe Modern Talking Era
NoutatiArticoleDespre Modern TalkingAlbumeSingle-uriCompilatiiVersuriClasamenteArt Café
DownloadForumGuestbookArhiveLink-uriAbout The Era (despre acest site)Link catre Modern Talking Era

Stiri (10 decembrie - 5 februarie 2003)

  Lansarile din februarie 2004
 

Februarie este o luna plina.

ALBUME:
Thomas Anders lanseaza albumul This time - al 19-lea album (!). Discuta pe forum
Yvonne Caterfeld lanseaza albumul Farben meiner Welt pe 23 februarie.

SINGLE-uri:
Alexander Klaws lanseaza single-ul Behind The Sun pe 23 februarie.
Daniel K. a lansat single-ul The Lion Sleeps Tonight pe 2 februarie. Pe CD-ul single-ului se mai gasesc si Oops - We Are In The Jungle and Skating In The Wind. Nici unul dintre cantece nu este scris de Dieter Bohlen, de cand cei doi nu mai lucreaza impreuna.

data postarii: 5 februarie 2004
sursa: DieterBohlen.narod.ru

  Noul album al lui Thomas Anders "vine" pe 23 februarie!
 
Thomas Anders

  Luna februarie este foarte importanta pentru fanii lui Thomas. Peste cateva zile este lansat single-ul King Of Love (2 februarie), iar la numai cateva saptamani noul album este programat sa apara. Mai exact pe 23 februarie, iar albumul se numeste This time.
  Melodiile sunt in stilurile pop si dance. Sunt incluse pe album Indepedent Girl, King Of Love si In Your Eyes (piesa prezenta pe primul single al lui Anders de anul trecut).
  Pentru noul album, Thomas a cooperat cu compozitori si producatori din Germania, Elvetia, Marea Britanie, Suedia si Olanda.

data postarii: 31 ianuarie 2004
sursa: Modern Talking Russian Server

  Noul single Thomas Anders - King Of Love
 

  Noul single va fi lansat oficial pe 2 februarie. Dar inca de acum puteti vota si vedea videoclip-ul King Of Love pe Viva Plus. Filmarile pentru videoclip s-au tinut pe data de 7 ianuarie.

Single-ul contine:

1. King Of Love (Radio Version) 03:34
2. King Of Love (Extended Version) 05:21
3. King Of Love (Latin Remix) 04:42
4. King Of Love (Disco Dance Mix) 05:22

data postarii: 26 ianuarie 2004
sursa: Thomas-Anders.com

Thomas Anders - King Of Love
  Ultimele saptamani
 

  Cele cateva saptamani care au trecut de la ultima actualizare nu au fost lipsite de evenimente.

  Dieter Bohlen s-a hotarat sa stearga din viata sa tot ceea ce inseamna Modern Talking si nu numai ... astfel a aruncat la gunoi toate cd-urile cu Modern Talking si cu cei carora le-a compus, precum Daniel K. si ceilalti superstari, postere cu autografele lui Anders, casetele video cu clipurile Modern Talking si multe alte lucruri folositoare printre care si papuci de la diferitele hoteluri unde au fost cazati Modern Talking in concerte si chiar un set din argint. Intrebat de ce a aruncat la gunoi 19 ani de munca si glorie, Dieter a refuzat sa raspunda, insa Thomas a declarat: "Eu nu o sa arunc nimic din lucrurile ce imi amintesc de Modern Talking. Nu voi renega lucrurile care reprezinta 19 ani din viata mea. Daca Dl. Bohlen doreste sa faca curatenie in viata sa, cred ca ar trebui sa actioneze mai radical".

  Thomas Anders a cerut ca Dieter Bohlen sa isi ceara public scuze pentru acuzatiile ce i s-au adus pe nedrept de Bohlen in ultima sa carte Hinter Den Kullisen (In culise). De asemenea lui Thomas i s-a propus sa scrie si el o carte despre cum a fost in realitate, dar a refuzat, declarand ca lasa asta in seama lui Dieter Bohlen. Totusi el afirma ca isi va scrie autobiografia, dar a tinut sa sublinieze ca scrie despre el si nu despre altii.

  In legatura cu cariera solo a lui Thomas, noul album este programat sa apara in februarie. "Am scris deja 150 de cantece pentru el. Voi face o selectie dintre cele mai bune..." anunta Anders. Turneul care insoteste noul album va incepe in Mai 2004 (numai in Germania, din pacate...). Intrebat daca ii este dor de Modern Talking, acesta a ramas la limita dintre da si nu, raspuns determinat de doua sentimente diferite: suferinta cauzata de destramarea Modern Talking, dar si dorinta de libertate.

  Pe 12 noiembrie Dieter Bohlen a fost declarat omul anului. In competitie cu personalitati germane ca Michael Schumacher, Herbert Grunemeier el s-a clasat pe locul intai la diverse nominalizari: cel mai bun autor, cel mai mare star TV, cel mai bun om de publicitate, cel mai bun producator. Dieter promite ca va munci mai din greu la anul pentru urmatorul titlu :)). Totusi nu a pomenit nimic de o eventuala cariera solo a lui ...

data postarii: 10 decembrie 2003
sursa: ziarul Bild, Modern Talking Russian Server

  Pentru cei care nu au vazut videoclipul Independent Girl exista un demo (59 sec) pe site-ul oficial.
  Imagini din videoclip aici.

  Thomas Anders a participat si la Top Of The Pops (emisiune difuzata pe RTL) cu piesa Independent Girl.
  Puteti gasi niste imagini aici.

<Inapoi Sus
Ultima actualizare: 2 martie 2004 | Webmaster | Inapoi la Arhive

You are visiting The Modern Talking Era