The Modern Talking EraThe Modern Talking EraThe Modern Talking EraThe Modern Talking Era
NoutatiArticoleDespre Modern TalkingAlbumeSingle-uriCompilatiiVersuriClasamenteArt Café
DownloadForumGuestbookArhiveLink-uriAbout The Era (despre acest site)Link catre Modern Talking Era

Stiri (30 septembrie - 14 noiembrie 2003)


Masina lui Dieter a fost furata
Sfarsitul lunii precedente nu a fost foarte vesel pentru Dieter Bohlen.
Un grup de hoti din Europa de Est specializati in spargeri de automobile (asa cum au presupus oamenii legii) au patruns in resedinta lui Dieter si au plecat cu Jeep-ul negru a lui Dieter "la spinare". De parca nu ar fi fost de ajuns, constatand ca masina nu mai avea combustibil, au spart rezervoarele celorlalte automobile ale lui Bohlen. Mercedes-ul "a primit o tratatie mai speciala", hotii facand o gaura, nereusind prin alte mijloace sa deschida rezervorul.
Din fericire pentru Dieter si prietena lui (care a observat a doua zi absenta Jeep-ului BMW X5), masina a fost gasita in nu mai mult de doua zile, in urma actiunii desfasurate de politia germana. Masina a fost descoperita intr-un camion care voia sa treaca granita in Polonia. Dieter a promis ca va face din casa sa o adevarata fortareata, neaflandu-se la primul incident de acest gen.

data postarii: 14 noiembrie 2003
sursa: Modern Talking Russian Server

Jeep-ul lui Dieter

Independent Girl
Thomas Anders - Independent Girl

Thomas Anders si-a inceput cariera solo cu single-ul Independent Girl care va aparea pe data de 10 noiembrie sub label-ul Na klar! . Cantecul Independent Girl este scris de Peter Ries (care lucreaza si cu No Angels). Thomas este bucuros de colaborarea cu Helmuth Russmann ("omul" din spatele Na klar!) si vrea sa multumeasca fanilor care l-au sustinut pana acum in cariera solo.
Aparitia noului album a lui Thomas este programata in luna ianuarie a anului viitor.

 

data postarii: 1 noiembrie 2003
sursa: Modern Talking Russian Server

Hinter den Kulissen

  Pentru cei care nu stiu, inceputul acestei luni nu a fost prea linistit. In noua carte, pusa vanzarii (in Germania) pe 4 octombrie, Dieter aduce afirmatii daunatoare imaginii lui Thomas Anders si a altor persoane publice germane. Dieter vorbeste despre faptul ca Thomas dadea concerte in Statele Unite fara ca el (Dieter) sa stie, ca sustragea bani din incasarile din concerte impreuna cu managerul trupei. Dieter ajunge pana la a-l numi pe fostul sau coleg de trupa "soarece de canal". In urma acestor evenimente, Thomas a reactionat imediat lasand un mesaj fanilor pe site-ul sau si respectiv depunand plangere impotriva lui Dieter. Desi prin ordin judecatoresc (dat pe 2 octombrie) editura este solicitata sa retraga din magazine copiile deja distribuite si sa se opreasca orice vanzarea lor (in caz contrar amenda este de 250.000 Euro), editura "da verde" centrelor de difuzare (librarii etc.) sa distribuie copiile deja livrate. Cartea ajunge sa se vanda in primele zile de la aparitia pe piata in ~200.000 de exemplare (un sfert din vanzarile cartii precedente - Nichts Als Die Wahrheit ~ 800.000 exemplare vandute), ajungand astfel un bestseller. Pe data de 4 a lunii curente, ziarul german Bild afirma ca cine vrea sa fie sigur ca va pune mana pe o copie a cartii "sa o faca acum" (adica atunci) si il citeaza pe Bohlen - cea mai buna publicitate pentru cartea lui este sa opresti vanzarea ei prin ordin judecatoresc. Thomas vrea sa-si recapete demnitatea, contestand orice afirmatii ale vechiului prieten. Dieter afirma ca poate sa demonstreze tot ce a scris pana la cea mai mica virgulita.

  Este de mentionat ca nu numai Thomas a depus plangere curtii impotriva lui Bohlen, ci si alte staruri care se temeau ca Dieter va dezvalui ce se intampla "In culise".

  Thomas afirma ca pentru el este o chestiune de onoare si nu inghite asa ceva de la Dieter, zicand ca va ajunge sa fie cunoscut de catre acesta din alt punct de vedere.

   Tot ce este scris mai sus sunt informatii preluate din diverse surse.
   Site-ul The Modern Talking Era nu invinuieste pe nici unul din ei si nu a trecut de partea nici unuia.

   Cine ar fi crezut ca Dieter va reactiona asa, dupa ce in primele zile de la despartire vorbea asa frumos de Thomas, de viitorul lor, de faptul ca el crede in cariera solo a lui Anders s.a.m.d.? In orice caz, marturisirile lui Dieter au socat sau provocat pe multi dintre noi si, poate nu doar datorita lucrurilor scrise de el, ci a faptului de a scrie asa ceva despre un prieten. (webmaster)
   Nu putem spune cu exactitate ce a dus la aceasta situatie. Tot ce putem face este sa ne dam cu parerea ... asa ca pe guestbook, domnilor!

data postarii: 19 octombrie 2003
surse: Modern Talking Russian Server, Thomas-Anders.com

 
Dieter "in action"

  Conform mai multor surse se pare ca Dieter va scoate un album spre sfarsitul lui octombrie, inceputul lui noiembrie. Acesta va contine aproximativ 15 piese. La realizarea lui nu participa insa si Louis Rodriguez. De asemenea, noul album nu va fi scos sub titulatura Blue System. Vom vedea in curand ce ne pregateste Dieter Bohlen!

  Intre timp in Germania a aparut si cea de-a doua carte a lui Bohlen (foto stanga) in care vorbeste despre istoria Modern Talking (in viziunea sa) dupa marele succes cu cea dintai pentru care a luat si premiu (cea mai vanduta carte), dar care a fost interzisa dupa cateva zile din cauza limbajului folosit. Cea de-a doua carte se numeste Hinter den Kulissen (in traducere - "In culise").

 
Dieter a mai scris soundtrack-ul pentru "Gladiatorul", un nou serial pe RTL. Piesa se numeste Free Like The Wind si este interpretata de Alexander Klaws.

data postarii: 30 septembrie 2003

<Inapoi Sus
Ultima actualizare: 10 decembrie 2003 | Webmaster | Inapoi la Arhive

You are visiting The Modern Talking Era