The Modern Talking EraThe Modern Talking EraThe Modern Talking EraThe Modern Talking Era
NoutatiArticoleDespre Modern TalkingAlbumeSingle-uriCompilatiiVersuriClasamenteArt Café
DownloadForumGuestbookArhiveLink-uriAbout The Era (despre acest site)Link catre Modern Talking Era
Charts  
   Modern Talking este cea mai de succes trupa de origine germana. Ne-au demonstrat asta prin hit-urile care au facut inconjurul lumii, prin cele peste 100 de milioane albume vandute (se afla in Top 10, alaturi de nume ca Elton John, The Rolling Stones sau Elvis Presley), prin vocea neschimbata parca a lui Thomas care a fermecat pe oricine ii asculta. Probabil succesul lor (1984-2003) se datoreaza faptului ca nu si-au schimbat foarte mult stilul existand acea "incarcare" emotionala pentru fiecare melodie. Majoritatea versurilor au fost facute de Dieter, unul dintre cei mai buni compozitori la ora actuala in Germania, dar de ce nu si in lume ?!? Thomas canta inca de mic, iar la intrebarea cuiva in legatura cu viitorul lui a raspuns ca vrea sa ajunga cantaret. Inspiratia lui Dieter e de aur, un sfert din melodiile care le compune pe zi ajungand in Top 10.
    Dar in Romania din cate se pare nu sunt prea populari. Totusi lumea s-a inghesuit in 1999 la bilete si cred ca ar face-o si acum daca ei ar mai da un concert, desi acest lucru nu este posibil. Dieter si-a lansat cu ceva timp in urma cartea "Numai adevarul" (in traducere), chiar destul as putea spune, insa in Romania nu a aparut, nici macar in engleza. Iar daca intrebi de Dieter Bohlen te alegi cu o privire care arata nestiinta, in sensul ca nimeni nu a auzit de "acest scriitor" - Bohlen. Posturile de radio mai dau din cand in cand un "No Face No Name No Number" ratacit sau mai nou "TV Makes The Superstar". Dar totusi nu sunt prea multi interesati in randul tinerilor...desi au auzit de Modern Talking si de succesul lor. Fanclub-uri am cautat si nu am gasit in Romania pana acum. Lumea ori vrea sa-si tina pasiunea pentru ei, ori majoritatea sunt in general in varsta si nu le mai arde de fanclub-uri.
Modern Talking

   Oricum, Modern Talking au scris legenda cu muzica lor. Faptul ca nu au cantat impreuna 11 ani (1987-1998) nu i-au oprit in '98-'99 sa ajunga iar cum erau odata - in fruntea clasamentelor muzicale. Albumul "Back For Good" (1998) s-a vandut in zece milioane de copii, iar in prima saptamana de la lansare intr-un milion!

Dupa 10 saptamani de stat in top,
inca se mai afla in EuropaFM TopHIT, pe locul 28.

Europa FM Top HIT
Clasamentele sunt luate de pe site-ul postului de radio Europa FM (http://www.europafm.ro).

<Inapoi Sus
Ultima actualizare: 16 septembrie 2003 | Webmaster | About The Era |

You are visiting The Modern Talking Era